Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#687700264

Eladó Családi ház

299 millió Ft

Nyíregyháza Oros
Alapterület:
620 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Gázbeton, YTONG

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3 500 m2
Kiváló
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Délkelet
2
Luxus
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Fedezze fel a harmónia új luxusfokozatát ebben a csodálatos mediterán stílusú otthonban!

 

 

Kivételes lehetőség várja Önt ezzel a csodálatos mediterán stílusú luxus házzal. Egyedi és kifinomult dizájnnal, prémium kategóriás anyagokkal épült, minden részletében a minőségi életérzést sugározza.

 

Ez az otthon tökéletes választása a modern és hagyományos stílusnak, amely azonnal otthon érezheti magát, és élvezheti a luxus életet. A lakótér 300 négyzetméter, így elegendő hely áll rendelkezésre a kényelem és a nyugalom érzéséhez. Hatalmas napfényes amerikai konyha-nappali, kamra, 4 háló, 4 fürdő, számos gardrób, kétállásos garázs, télikert, wellness részleg, konditerem, iroda, fedett terasz mind-mind megtalálható ebben a minden igényt kielégítő házban Az okosház funkció lehetővé teszi, hogy otthon mindig tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez, hogy minden pillanatban kellemes érzés legyen.

 

A wellness részleg 320 négyzetméter területen nyújtja a nyugalom szigete érzést, ahol Önnek lehetősége nyílik arra, hogy feltöltődjön, relaxáljon és egészséges életmódot folytasson. Ezzel az otthonnal minden nap olyan lesz, mintha egy szállodában élne, és élvezheti a wellness élményt otthon.

 

A kert 3500 négyzetméter csodaszép parkosított kert, filagóriával, bográcsozóval, öntözőrendszerrel került kiépítésre, egy csodálatos hely, ahol élvezheti a természetet, pihenhet, olvashat, vagy akár barátaival és családjával együtt piknikezhet.

 

Ez a különleges otthon 2009-ben épült, és azóta gondosan karbantartották, így most is az eredeti állapotában található. Ha Ön egy olyan otthont keres, amely teljes mértékben elégíti ki a magasabb életminőségre és kényelemre vonatkozó igényeket, akkor ne keressen tovább! Ezt az ingatlant úgy tervezték, hogy Ön élete egyik legboldogabb időszakát élje meg benne.

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali 65
Szoba 15.3
Előtér 13.8
Fürdőszoba 3.6
WC 2
Kamra, Éléskamra, Spájz 5.6
Iroda 18.7
Télikert 21
Terasz 38
Fitness terem 41
Szoba 22.5
Szoba 22.3
Szoba 20
Nappali 30
Fürdőszoba 11
Fürdőszoba 6
Gardrób 6
Gardrób 8.8
Wellness részleg 220

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése