Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#687700878

Eladó Családi ház

300 millió Ft

Nyíregyháza Sóstógyógyfürdő
Alapterület:
340 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
6 000 m2
Kiváló
Falfűtés
Kertre néző
2
Luxus
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Eladó exkluzív mediterrán villa Sóstófürdőn!

Egyszer volt, hol nem volt…egyszer az "Év Háza" volt!

Eladó exkluzív mediterrán villa Sóstófürdőn: Luxus és innováció a nyugalom szigetén!

Most megvalósíthatja álmait ezzel az egyedülálló mediterrán villával, amely Magyarország legkiválóbb ingatlanjai közé tartozik. A 2012-ben az „Év Háza” díjat elnyert otthon nem csupán egy ingatlan, hanem életstílus, ahol a természet közelsége találkozik a legmodernebb technológiai újításokkal.

 

A ház teljes felújításon esett át, amely során kiemelt figyelmet fordítottak a legkorszerűbb műszaki berendezések és energiatakarékos megoldások integrálására. Az ingatlan teljesen passzív házként funkcionál, amit a 20 kW-os napelemrendszer és a 20 kW-os akkumulátor tárolási rendszer biztosít. Így Ön nemcsak a környezetet kíméli, de jelentős energiaköltségeket is megtakaríthat. A fűtést egy modern levegő-víz hőszivattyú látja el, amit a fal hűtés-fűtésen keresztül fog majd érzékelni.

 

Lakótér 340 m2:Amikor belép ebbe a villába, azonnal magával ragadja a mediterrán életérzés melegsége és eleganciája.

A tágas nappaliba a természetes fény minden szegletet beragyog. A négy hálószoba bőséges teret biztosít a család minden tagja számára, míg a gardrób elegáns megoldást kínál az összes ruhadarab és kiegészítő tárolására. Szintenként egy modern fürdőszoba található.  Ez az otthon nemcsak a mindennapi élet kényelmét szolgálja, hanem a luxust is, amelyre mindig is vágyott

 

Az ingatlan extrái lenyűgözőek: az alumínium nyílászárók és zsalugáterek, beépített kamerarendszer biztosítja otthona teljes körű védelmét, így mindig nyugodtan hajthatja álomra a fejét. A szauna és a wellness részleg az udvaron pedig garantálják, hogy otthona a kikapcsolódás és a feltöltődés tökéletes helyszíne legyen. A központi porszívórendszernek köszönhetően a ház tisztántartása is gyerekjáték, így Önnek csak a pihenéssel kell foglalkoznia.

 

A hatalmas kertben egy varázslatos halastó található, amely partján egy romantikus csónakház kapott helyet. Itt minden adott egy nyugodt délutáni pihenéshez.

A hatalmas terasz a kültéri élet központja. A grill bázis és sütögetők révén a hely a családi összejövetelek, baráti vacsorák színtere lehet. A teraszról kilépve közvetlenül egy kültéri medence és jakuzzi új szintre emeli a wellnes élményt.

A jelenlegi tulajdonosok számára ez a villa nem csupán egy ingatlan, hanem egy valódi otthon, ahová mindig örömmel térnek haza.

 

 Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és engedje meg, hogy megmutassuk ezt az exkluzív otthont, ahol a luxus, az innováció és a természet tökéletes harmóniában találkozik. Az Ön új élete csak egy lépésre van.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése